30 juni – musical Harry Potter – de geheime kamer

Tijdens deze voorstelling, staan de scènes over Harry Potter onder een vergrootglas. Aangezien deze spelers niet te stuiten zijn in hun enthousiasme over Potter, moest het hier wel over gaan.

Leerlingen van De Gooische Muziekschool geven op 30 juni om 20.00 uur deze voorstelling in Theater Concordia aan de Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum.

Harry gaat naar het tweede jaar van Hogwarts/Zweinstein voor hekserij. Hij krijgt echter waarschuwingen van een huis-elf, genaamd Dobby, om niet terug te keren naar Hogwarts/Zweinstein. Hij negeert de waarschuwing en gaat terug. Er gebeuren echter vreemde dingen op school. Mensen raken versteend en niemand weet wat het veroorzaakt! Harry hoort steeds een stem; een stem die uit de muren van de school lijkt te komen.

Harry en zijn vrienden gaan op onderzoek uit en krijgen het verhaal van de geheime kamer te horen. Deze kamer kon alleen geopend worden door Salazar Slytherin/Zwadderich. Harry kan sisseltong praten, wat betekent dat hij met de slangen kan praten. Hij is daarom de enige die de stem uit de muur kan verstaan. Iedereen denkt dat het Harry was die de kamer geopend heeft, aangezien Zwadderich bekent stond om zijn slangentong. Ook al is Harry ingedeeld bij Griffoendor, iedereen verdenkt hem toch.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum of voor aanvang van de voorstelling. Toegang € 8,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen tot 10 jaar. Voor aanvang van de voorstelling is pinnen niet mogelijk. Per mail is het mogelijk om kaarten te reserveren.