29 juni – Musical Alice in Wonderland

De musicalgroep speelt “Alice in Onwonderland”. Vanaf februari repeteren de twee groepen elke dinsdag aan hun eigen moderne versie van “Alice in Wonderland”.

Alice rent weg van school omdat ze betrapt wordt op het gebruik van haar telefoon in de les. Ze verdwaald in Onwonderland. Daar lijken de wonderwezens haar niet echt ten dienst te willen staan. Gelukkig is daar de visible cat die zich voordoet als een echte vriend. In de voorstelling leiden de kinderen je door het bizarre Onwonderland. Wat gebeurt er allemaal en zal Alice ooit de weg terug naar huis vinden?

Op zaterdag 29 juni zijn er twee uitvoeringen in Theater Concordia aan de Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum. De eerste voorstelling is om 15.00 uur en de tweede om 19.30 uur.
Entree voor volwassenen is € 10,- en voor kinderen tot 10 jaar € 5,-. Kaartjes zijn per mail te reserveren. Geef wel even aan welke voorstelling je wilt bezoeken.
Kaartjes zijn vanaf 18 juni af te halen bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum (pinnen is mogelijk) of voor aanvang van de voorstelling bij Concordia (pinnen is niet mogelijk).