29 juni – algemene voorspeelmiddag WEESP

Op zaterdag 29 juni organiseren wij in Weesp onze jaarlijkse voorspeelmiddag in de Grote Kerk van Weesp.

Als jij het leuk vindt om op te treden en te laten zien wat je inmiddels hebt geleerd, meld je dan aan per mail. Het maakt niet uit hoe lang je al les hebt, maar overleg even met je docent over het stukje die je wilt gaan spelen. Maak het jezelf niet te moeilijk. Je mag ook meerdere stukjes spelen. Ook leerlingen die duo- of groepsles volgen mogen zich aanmelden. Als je samen met een andere leerling een duet wilt spelen, kan dat ook. Kortom, even overleggen maar veel is mogelijk.

Je mag deelnemen als je tussen de 6 en 18 jaar bent.

We organiseren twee series. De eerste van 12.00 tot 12.45 uur en de tweede van 13.00 tot 13.45 uur. Leerlingen van de muziekschool kunnen zich aanmelden vóór 19 juni 2019. Dus als je het leuk vindt om je muzikale talenten te laten horen, geef je dan op via je docent.

Er is plaats voor 24 deelnemers.