26 januari 2018 – Algemene voorspeelavond, Jozefkerk in Bussum

Op vrijdag 26 januari 2017 houdt De Gooische Muziekschool haar jaarlijkse muziekavond in de Jozefkerk te Bussum. Tijdens deze avond zullen leerlingen van de school optreden. Onder andere piano, viool, gitaar, dwarsfluit, drums, saxofoon en trompetleerlingen zullen van zich laten horen.

Merendeel van de deelnemers zijn tussen de 10 en 20 jaar. De avond begint om 19.30 uur en toegang is gratis. Kom kijken naar een geweldig gevarieerd muzikaal programma in de Jozefkerk, hoek Laarderweg / Ceintuurbaan Bussum.

Leerlingen van de muziekschool kunnen zich aanmelden vóór 12 januari 2018. Dus als je het leuk vindt om te laten horen wat je muzikale talenten zijn en je wilt graag optreden, geef je dan op via je docent. Er is plaats voor 20 deelnemers.