22 juni – Kinderkoor Laren – vriendje- en vriendinnetjesles

De kinderkoren van De Gooische Muziekschool bestaat al ruim 15 jaar. De koren treden elk jaar op bij de intocht van Sinterklaas en tijdens de kerstviering. Ook treden zij op tijdens voorspeelavonden en open dagen en zijn ze actief bij allerlei evenementen in ‘t Gooi.

In Bussum worden de repetities gehouden op maandag op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 6. Kinderen van groep 2 t/m 4 en van 5 t/m 8 van de basisschool kunnen hieraan deelnemen. De kinderen leren via meezing CD’s en/of pianobegeleiding moderne populaire kinderliedjes. Het repertoire bestaat onder meer uit liedjes van Kinderen voor Kinderen en andere populaire songs.

In kunnen kinderen uit groepen 5 t/m 7 deelnemen en zijn de repetities op vrijdag in Muziekcentrum Schering & Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren.

Basisschool groep 5 t/m 7 – Larenvrijdag 22 juni15.30 – 16.30 uur op vrijdagAanmelden