25 & 26 mei – Operation Garden Garden

Onder regie van Maja van der Esch speelt De Gooische Toneelgroep op 25 en 26 mei om 20.00 uur de voorstelling Operation Garden Garden in Theater Concordia (Graaf Wichmanlaan 46, Bussum).

Een weerspiegeling van de werkelijkheid waarin het pijnlijk duidelijk wordt hoe kinderen de mentaliteit van hun ouders overnemen.

Hoe gedragen kinderen zich als hun ouders er niet bij zijn? Zijn zij kopieën of trekken ze zich niks aan van volwassenen? In het stuk Operation Garden Garden spelen (jong)volwassenen vadertje en moedertje met grove woordenwisselingen en (machts)spelletjes die de mentaliteit van onze samenleving kenbaar maken. Dit zet de onderlingen verhoudingen in de groep op scherp. Wie zit er aan het roer en bepaalt hoe de dag zal verlopen? Wie maakt de keuzes en wie is daar het slachtoffer van? Pijnlijk herkenbare situaties met een catastrofale afloop.

LET OP: in verband met grof taalgebruik adviseren wij voor het bezoeken van deze voorstelling een minimale leeftijd van 12 jaar.

De Gooische Toneelgroep bestaat uit een leuke groep jong volwassen leerlingen van De Gooische Muziekschool die jaarlijks toeleven naar een uitvoering.

Kaarten à € 8,- zijn verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum of voor aanvang van de voorstelling. Voor aanvang van de voorstelling is pinnen niet mogelijk. Per mail is het mogelijk om kaarten te reserveren.