24 juni – Musical Highlights 2 … Dreamers

Op zondagmiddag 24 juni om 16:00 uur zullen de leerlingen van het Gooisch Musical & Dance Center hun tweede musicalproductie brengen in Studio Concordia, Graaf Wichmanlaan 46 in Bussum. De titel van deze eindproductie is ‘Highlights 2 … Dreamers’ waarin de leerlingen door middel van verbindende spelscenes diverse musicals aandoen.

Je gaat acts zien uit o.a. Ja Zuster Nee Zuster, De Jantjes en My Fair Lady. Alles zit er qua zang, spel & dans in, de disciplines waar het in het musicalvak om draait. Alle leerlingen hebben een aandeel in deze zelfbedachte musical.

Froukje Zuidema (zangdocente) heeft zich ontfermd over de leerlingen en hun met groot enthousiasme gecoacht bij de songs. Matthijs van der Meer (dansdocent) heeft de productie voorzien van choreografie & staging. En samen hebben ze – omdat ze ook die discipline goed beheersen – de spellessen verzorgd wat mooi aansluit op hun eigen discipline. Het eindresultaat ga je straks zien op 24 juni a.s.!

Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum of voor aanvang van de voorstelling. Voor aanvang van de voorstelling is pinnen niet mogelijk. Per mail is het mogelijk om kaarten te reserveren.