22 juni om 14.00 & 20.00 uur – Musical Er was eens …

Modern sprookje voor de hele familie

Zaterdag 22 juni brengt De Gooische Toneelgroep, onderdeel van De Gooische Muziekschool, de voorstelling ‘Er was eens …’, geregisseerd door Maja van der Esch.

In dit moderne sprookje haalt de goede fee alle sprookjes door elkaar, wordt de baron gecatfished, zoekt de koningin een meisje voor prins papzak, worden assepoester en roodkapje BBF’s, is de wolf verliefd en is klein duimpje kleiner dan zijn talent doet vermoeden.

Met de nodige humor wordt de moderne tijd meegenomen in deze mengelmoes van vellgenrschillende sprookjes. Dit vrolijk sprookje is geschikt voor de hele familie. Waar kinderen de belevenissen van Assepoester, de Wolf, Prins Papzak en Rood Kapje volgen, ligt er voor volwassenen een diepere laag onder. Eindigt dit sprookje zoals we dat verwachten, of gaat ook spookjesland met zijn tijd mee?

De voorstelling is te zien op zaterdag 22 juni, met een matinee om 14.00 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur in theater Concordia, Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum. Kaartn à € 8,50 zijn te koop vanaf 19 juni bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. m  6 te Bussum (pinnen mogelijk) of online via http://bit.ly/erwaseensdgt. Voor aanvang van de voorstelling zijn kaarten af te halen, maar hier is pinnen niet mogelijk.