Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

22 juni – musical Peter Pan

De musical Peter Pan is gebaseerd op het boek van J.M. Barrie uit 1904. De leerlingen van De Gooische Muziekschool hebben onder regie van Tineke van Yperen er een eigentijdse productie van gemaakt. De voorstelling is op 22 juni om 12.30 uur in het theater van het Brinkhuis aan de Brink 29 te Laren.

In het oude Londen woont de familie Darling. De oudste dochter Wendy leest haar broertjes John en Michael iedere avond voor. Verhalen die tot de verbeelding spreken op hun eigen eiland der fantasieën; Nimmerland. Op een avond vliegen Peter en zijn elfje Tinkelbel de kinderkamer van de Darling’s binnen. Peter bekijkt de slaapkamer alsof hij er nog nooit eerder een heeft gezien. Waarom zou je ’s nachts in je saaie bed blijven liggen als je ook echte avonturen kunt beleven?

Peter neemt de kinderen mee en samen vliegen ze door de nacht: op weg naar Nimmerland. Daar ontmoeten ze de Slimme Jongens en staan ze oog in oog met wrede piraten,  gezellige zeemeerminnen en sterke indianen. Nimmerland blijkt gehuld in gruwelijkheden en schoonheid. Ze komen erachter dat wanneer je gelooft in de wereld van wensen en de kracht van liefde en geluk, er geen enkele grens bestaat. Peter Pan gaat over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn.

Laat je meeslepen in dit bijzondere verhaal vol fantasie, spanning en magie!

Per mail is het mogelijk om kaarten te reserveren.