2 juni – The Best of 25 jaar MuziekPlezier – ochtendprogramma

Op 2 juni om 11.00 uur geeft onze afdeling Basisvorming Muziek (4 – 9 jaar) weer een spetterende einduitvoering in het Spant! te Bussum. Leerlingen van Muziek met Kleuters, Basisvorming en de Instrumentale Basisvorming treden samen op met Music for Little Mozarts.

Onze allereerste einduitvoering met deze afdeling was Aladin in het Singer. Ongeveer 15 kinderen zongen en vertelde het muzikale verhaal van Aladin en zijn vriendinnetje Jasmine. Andere thema’s die de afgelopen 25 jaar voorbijkwamen zijn Cowboys & Indianen, Spikkeltje, Muziek uit vele landen, Circus Fortissimo en Wood meets Strings.

Dit seizoen laten we de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar aan jullie voorbijtrekken, ‘The best of 25 jaar MuziekPlezier’. Ongeveer 80 kinderen zorgen samen met het docententeam voor een spetterende optreden in het Spant!.

Voor geïnteresseerde ouders en kinderen geeft deze voorstelling een goed beeld van hoe wij de kinderen in deze leeftijd muzikaal begeleiden en ontwikkelen.

Een voorstelling die je zeker niet mag missen. Op 2 juni om 11.00 uur ‘The best of 25 jaar MuziekPlezier’ in Spant!, Bussum. Kaartjes zijn verkrijgbaar Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 8 te Bussum. Toegang € 5,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 7 mei.