17 november – Klanken Kleuren door Nino Gvetadve

Dit jaar bestaan wij, De Gooische Muziekschool, 25 jaar. De Robert F.W. Bruinsma Stichting biedt ons derhalve een inspirerende muziekmiddag aan voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Deze middag wordt gehouden in de tot concertzaal verbouwde Andrea Kerk in Naarden: BIJ ANDREAS!

In kleine groepen (10) worden de kinderen door Nino Gvetadze meegenomen in haar wereld van de (piano)muziek. Nino zal voor ze spelen en ze vragen te tekenen wat ze hebben gehoord. Wie wil kan na afloop met de groep en Nino op de foto.

Hoe ziet de muziekmiddag er uit?

De workshops worden op 17 november tussen 12.30 en 15.30 uur gegeven. Iedere workshop duurt 30 minuten en is zonder ouders. Na je aanmelding ontvang je bevestiging en exacte tijdstip van deelname aan de workshop.

Wil je deelnemen aan deze inspirerende workshop meld je dan aan via deze link. Graag vermelden naam, leeftijd en telefoonnummer. Je aanmelding is definitief als de deelnemersbijdrage van € 10,- is overgemaakt op rekeningnummer NL98ABNA 0452 9700 75 van Stichting Robert F.W. Bruinsma.

Wat is Klanken Kleuren?

Nino vraagt de kinderen de ogen te sluiten en te luisteren naar wat zij speelt. Daarna vertelt zij over het stuk en gaan de kinderen aan de tafels een tekening maken terwijl het stuk nogmaals wordt gespeeld. Nino heeft deze workshop op de basisschool van haar eigen kinderen meerdere malen met veel succes gegeven!

Wie is Nino Gvetadze?

Nino is geboren en getogen in Tbilisi (Georgië) en leidt een internationale carrière als solist en kamermusicus. Tijdens het Prinsengrachtconcert van 2017 speelde zij samen met het Brodsky Quartet. Nino ontving verschillende prijzen, de belangrijkste waren de tweede prijs, de persprijs en de publieksprijs op de internationale Franz Liszt pianocompetitie 2008. Ze werd in 2010 de winnaar van de prestigieuze Borletti-Buitoni Trust Award. Meer informatie over Nino is te vinden op haar website.