Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

17 mei – start cursus Instrumentale Oriëntatie

Deze cursus biedt leerlingen van 7 tot 12 jaar een unieke gelegenheid om kennis te maken met 7 verschillende instrumenten. De cursus is zeer geschikt voor leerlingen die een instrument willen gaan bespelen, maar nog niet weten welk instrument bij hen past.

In een groepje van 4 tot 7 leerlingen wordt er eenmaal per week gedurende één uur een instrument behandeld en bespeeld. De cursus duurt 7 weken. De instrumenten die worden bespeeld zijn dwarsfluit, gitaar, piano / keyboard, saxofoon / klarinet, slagwerk, trompet en viool.

Voor deze cursus is geen muzikale vooropleiding vereist. De docenten houden een evaluatieformulier bij, dat besproken kan worden met leerling en ouders aan het einde van de cursus. Tijdens dit 10-minuten gesprek worden ervaringen van docenten en leerlingen besproken om zo te bepalen welk instrument het beste bij de leerling past.

De cursus start op vrijdag 17 mei 2019. Bij voldoende aanmeldingen starten we met twee groepen. De eerste groep van 16.00 tot 16.50 uur en de tweede van 17.00 tot 17.50 uur. Kosten zijn € 95,-.

inschrijven de Gooische Muziekschool