15 september – Gooische DJ-School toont talent op Bussum Cultureel

Tijdens Bussum Cultureel op 15 september 2018 geven diverse DJ-leerlingen tussen 11.00 en 17.00 uur een spetterend optreden. DJ Max, Brent, Mass, Sem, Thije, Loïc en Samuel hebben al meerdere cursussen bij DJ-Stef gevolgd. En natuurlijk met heel veel succes. Nu zijn ze er klaar voor, met samengestelde en eigen arrangementen. Allemaal met hun eigen stijl gaan ze een fantastische mix laten horen.

Optredens die je niet mag missen! Nodig familie, vrienden, buren en jonge lui uit om mee te genieten van dit spektakel. Dus zaterdag 15 september van 11.00 tot 17.00 uur in je agenda zetten! Veerplein in Bussum. Top SHOW gaat het worden!!!

We hebben zicht op een mystery guest, wie gaat het worden? Hou deze site in de gaten voor verdere ontwikkelingen en hoe laat hij/zij gaat optreden.

Voor algemene informatie over muzieklessen van De Gooische Muziekschool kun je terecht bij onze algemene infostand op de Wilhelminaplantsoen.

• Muziek met Peuters (1,5 tot 4 jaar) – diverse locaties
  • Muziek voor Kleuters (groep 1 & 2 basisschool)
  • Pianocursus voor 5-6 jarige – Little Mozarts
  • Blokfluitcursus Fluiten met Visjes (groep 2 & 3 basisschool)
  • Basisvorming Muziek – cursus Kraak de Code (groep 3 & 4 basisschool)
  • Instrumentale basisvorming (groep 5 t/m 6 basisschool)
  • Korte instrumentale oriëntatie (cursus 7 weken)
  • Vanaf 8 jaar instrumentale privélessen
  • Nooit te Oud voor Muziek – groepslessen volwassenen gitaar en piano
  • Meedoen met bands zowel voor jeugd als volwassenen

Mocht je andere vragen hebben, vraag ons dan op 15 september. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden.