13 juni – Muziek met Peuters op naar de zomer

Muziek met Peuters gaat op naar de zomer. Doe je mee?

Een zalige en speelse cursus voor kinderen van 1 tot 4 jaar met (groot)ouders. Lekker samen muziek maken met als doel “zullen we samen spelen, dansen en zingen…!”. Het is een cursus om het kind op een zeer eenvoudige en speelse manier kennis te laten maken met muziek. Lekker zingen, trommelen, klappen, stampen en dansen met elkaar maakt het gezellig. De kinderen leren al spelenderwijs de taal van muziek. En het thema is “op naar de zomer”. Lekker zowel binnen als buiten spelen en muziek maken.

Op woensdag 13 juni gaan we van start van 10.00 tot 11.00 uur op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum.

Het gaat om 4 lessen voor € 45,-.

Heb je al een keer meegedaan, dan hoef je je alleen per mail aan te melden. Heb je je nog niet ingeschreven en wil je meedoen, dan kan dat via onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool