11 januari – Familie-Muziek-Dag – kom en doe mee

NIEUW – op zaterdag 11 januari 2020 organiseren wij voor het eerst onze Familie-Muziek-Dag. Een unieke mogelijkheid om samen met je kind(eren) kennis te maken met muziek.

Samen ervaren hoe leuk het is om muziek te maken en de mogelijkheid om voor je kind(eren) vast te oriënteren op een muzikale carrière.

Alle workshops zijn gratis en aanmelden is niet nodig, dus kom lekker langs en doe mee! De activiteiten vinden plaats op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8 te Bussum.

Het programma is als volgt:

09.30 – 10.00 uur Interactieve voorstelling – Muziek voor Kleuters
1, 2, 3 – Doe mee! – voor kinderen uit groep 1 en 2 van het basisonderwijs in de grote zaal.

10.15 – 11.00 uur Sing in Muziek voor Peuters
voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar oud met ouders – lekker samen Muziek maken in de grote zaal.

10.30 – 11.00 uur Kraak de Code open les
voor kinderen uit groep 3 en 4 – kom lekker meedoen in studio 1 (eerste verdieping)

11.00 – 11.45 uur Djembé voor ouder & kind
Een djembé workshop voor ouder & kind, kom ontdekken hoe leuk is instrument is om samen te ontdekken. Workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar oud in de kleine zaal op de eerste verdieping.

12.00 – 12.45 uur Ukelele voor ouder & kind
Een ukelele workshop voor ouder & kind, kom ontdekken hoe leuk en divers dit instrument is. Een kleine versie van de gitaar met een unieke sound. Workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar oud in de kleine zaal op de eerste verdieping.

11.00 – 12.30 uur Proeftuin instrumenten
Naast de diverse meedoe-lessen en workshops zijn er tussen 11.00 en 12.30 uur diverse instrumenten beschikbaar om uit te proberen. Kom lekker de diverse instrumenten uitproberen … harp, piano, gitaar, viool, drums en de blaasinstrumenten.

Kom mee doen en als je nog vragen hebt, bel ons dan 035 – 693 65 96.