11 januari – Familie-Muziek-Dag – kom en doe mee

NIEUW – op zaterdag 11 januari 2020 organiseren wij voor het eerst onze Familie-Muziek-Dag. Een unieke mogelijkheid om samen met je kind(eren) kennis te maken met muziek.

Samen ervaren hoe leuk het is om muziek te maken en de mogelijkheid om voor je kind(eren) vast te oriënteren op een muzikale carrière.

Alle workshops zijn gratis en aanmelden is niet nodig, dus kom lekker langs en doe mee! De activiteiten vinden plaats op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8 te Bussum.

Het programma is als volgt:

09.30 – 10.00 uur Muziek voor Kleuters
1, 2, 3 – Doe mee! – voor kinderen uit groep 2 en 3 van het basisonderwijs.

10.15 – 11.00 uur Muziek voor Peuters
voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar oud met ouders – lekker samen Muziek maken.

11.00 – 11.45 uur Djembé voor ouder & kind
Een djembé workshop voor ouder & kind, kom ontdekken hoe leuk is instrument is om samen te ontdekken. Workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar oud.

12.00 – 12.45 uur Ukelele voor ouder & kind
Een ukelele workshop voor ouder & kind, kom ontdekken hoe leuk en divers dit instrument is. Een kleine versie van de gitaar met een unieke sound. Workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar oud.

11.00 – 12.30 uur Proeftuin instrumenten
Naast de diverse meedoe-lessen en workshops zijn er tussen 11.00 en 12.30 uur diverse instrumenten beschikbaar om uit te proberen. Kom lekker de diverse instrumenten uitproberen … harp, piano, gitaar, viool, drums en de blaasinstrumenten.

Kom mee doen en als je nog vragen hebt, bel ons dan 035 – 693 65 96.