Popbands

Heb jij muzikaal talent, sluit je dan direct aan bij een van de popbands van de Gooische Muziekschool. De Gooische Muziekschool is actief als muziekschool en hier worden lessen gegeven aan kinderen en volwassenen tussen de van 1,5 en 80 jaar. Les op de gitaar, piano, viool, keyboard, cello, contrabas, trompet, klarinet, saxofoon, accordeon, dwarsfluit, blokfluit, fagot, trombone en hoorn. Daarnaast bieden wij diverse vocale lessen waar iedereen zijn of haar zangtalenten kan ontwikkelen.

De leukste popbands, één groot succes.

De Gooische Muziekschool is in 2001 gestart met de eerste popband. Anno 2011 hebben wij tien verschillende popbands en de intentie om een nieuwe jazzband op te richten. Kinderen kunnen hun ei perfect kwijt in hun rol als drummer, percussionist, (bas)gitarist of zander(es). Afhankelijk van de band wordt er pop, rock of blues gespeeld. De repetities van de popbands vinden op diverse tijdstippen en locaties plaats.

Vragen?

Maak een afspraak voor een proefles bij één van onze vestigingen in Bussum, Naarden, Laren, Eemnes, Huizen, Wijdemeren, Weesp of Muiden. Wilt u meer weten over één van onze popbands? Breng dan een bezoek aan ons jaarlijkse popavonden, contacteer ons via 035 – 6936596 of via het contactformulier.

Neem contact op

Route naar de Gooische Muziekschool

Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly -

Sitemap    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign