De Gooische Muziekschool
Advertentie

Oriëntatie muziekinstrumenten

Ontdek muzikaal talent door middel van een oriëntatie van muziekinstrumenten bij de Gooische Muziekschool. De Gooische Muziekschool bestaat sinds 1993 en heeft vestigingen door het hele Gooi in Bussum, Naarden, Laren, Eemnes, Huizen, Wijdemeren, Weesp en Muiden. Wij zijn gespecialiseerd in zang, dans en muziek voor kinderen van 1,5 tot 21 jaar.

Leg een muzikale basis

Voor kinderen tussen de 1,5 en 8 jaar bieden wij speciale muziekcursussen. Tijdens onze basisvorming muziek krijgen jonge kinderen een uitgebreide oriëntatie van de verschillende muziekinstrumenten die er zijn. Op deze manier wordt een muzikale basis gelegd zodat leerlingen later gemakkelijker een instrument kunnen leren bespelen. De Gooische Muziekschool geeft les op de gitaar, piano, viool, keyboard, cello, contrabas, trompet, klarinet, saxofoon, accordeon, dwarsfluit, blokfluit, fagot, trombone en hoorn.


Beginnen met muzieklessen? Schrijf je in!

Contact met ons

Als u vragen heeft over de mogelijkheden van de oriëntatie van muziekinstrumenten, dan zijn wij altijd bereikbaar via 035 – 6936596 of via het contactformulier. Bekijk ook eens ons schema voor de basisvorming muziek.

Leslocaties

  Locatie Bussum
Gebouw Scala
Dr. Schaepmanlaan 8
Locatie Naarden
Basisschool De Rehoboth
Westwalstraat 49
Locatie Laren
De Schering en Inslag
Eemnesserweg 15
  Locatie Laren
Basisschool De Ploeg
Melkweg 42
Locatie Huizen
Basisschool De Springplank
Aristoteleslaan 135
Locatie Eemnes
Ontmoetingscentrum De Hilt
Hasselaarlaan 1c
  Locatie Kortenhoef
Het Akkoord
De Kwakel 56
Locatie Weesp
De Adelaar
Papenlaan 126a
Locatie Weesp VMVW
Van der Muelen-Vastwijkschool
Singel 4
  Locatie Muiden
Crescendo
Fermanplantsoen 1