De Gooische Muziekschool
Advertentie

Muzieklessen basisscholen

De Gooische Muziekschool, ook voor professionele muzieklessen op basisscholen. De Gooische Muziekschool heeft vestigingen in Naarden, Laren, Eemnes, Huizen, Bussum, Wijdemeren, Weesp en Muiden en biedt kinderen muziek, dans en zanglessen. Sinds 1993 is onze muziekschool een begrip in het Gooi en worden ruim 1.300 leerlingen onderwezen door 60 vakkundige docenten.

De leukste muzieklessen.

De muzieklessen op basisscholen laten vaak te wensen over. Echter heeft de Gooische Muziekschool hier de perfecte oplossing voor. Wij bieden u diverse muzikale projecten die geheel aangepast kunnen worden aan de wensen en situatie van uw basisschool. We kunnen uw leerlingen kennis laten maken met de gitaar, piano, viool, keyboard, cello, contrabas, trompet, klarinet, saxofoon, accordeon, dwarsfluit, blokfluit, fagot, trombone en hoorn, maar ook met zang en dans.


Beginnen met muzieklessen? Schrijf je in!

Meer weten?

Download dan onze brochure voor muzieklessen op basisscholen of neem contact op met ons administratie. Tussen 9.30 en 17.00 uur zijn wij bereikbaar via 035 – 6936596. Natuurlijk kunt u altijd ons contactformulier invullen.

Leslocaties

  Locatie Bussum
Gebouw Scala
Dr. Schaepmanlaan 8
Locatie Naarden
Basisschool De Rehoboth
Westwalstraat 49
Locatie Laren
De Schering en Inslag
Eemnesserweg 15
  Locatie Laren
Basisschool De Ploeg
Melkweg 42
Locatie Huizen
Basisschool De Springplank
Aristoteleslaan 135
Locatie Eemnes
Ontmoetingscentrum De Hilt
Hasselaarlaan 1c
  Locatie Kortenhoef
Het Akkoord
De Kwakel 56
Locatie Weesp
De Adelaar
Papenlaan 126a
Locatie Weesp VMVW
Van der Muelen-Vastwijkschool
Singel 4
  Locatie Muiden
Crescendo
Fermanplantsoen 1