De Gooische Muziekschool
Advertentie

Welkom bij de school voor Muziek, Musical en Dans!

 Kom naar de open dagen op 10, 17 en 24 mei!

Locaties Laren, Huizen, Weesp en Bussum zetten de deuren open.  

In de maand mei zetten wij de deuren wagenwijd open. Maar liefst vier open dagen worden er georgansieerd om geïnteresseerden kennis te laten maken met het aanbod van onze school.

Laren beet het spits af op zaterdag 10 mei van 13.00 tot 16.00 uur. In het nieuwe muziekcentrum Schering en Inslag kunnen jong, maar ook zeker oud kijken naar optredens deelnemen aan workshops en kennis maken met docenten. Op 17 mei kan er gekozen worden tussen Huizen (13.00 tot 15.00 uur) en Weesp (12.00 tot 16.00 uur). Op beide locaties wordt de open dag gecombineerd met optredens van leerlingen. In Huizen is de open dag op BS De Springplank. In Weesp is de open dag aan de Papenlaan in het verenigingsgebouw van De Adelaar.

Op 24 mei is de Regionale Open Dag. Hier presteren zich alle onderdelen van de school zich. Basisvorming Muziek, musical, instrumentale afdeling, DJ-opleiding en popbands. Deze dag is van 12.00 tot 16.00 uur in het gebouw Scala aan de Dr. Schaepmanlaan 8 te Bussum.

Binnenkort staan de programma's van de open dagen bekend. 

Oriëntatiedag op 1 mei in Weesp

Donderdag 1 mei organiseert De Gooische Muziekschool een instrumentale oriëntatiedag. In kleine groepen kan er kennis gemaakt worden met de instrumenten: viool, piano/keyboard, gitaat, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, trompet, trombone en slagwerk. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen tussen de zeven en de twaalf jaar en start om 09:00 uur. Om 15.30 uur is deze instrumentale dag afgelopen die €20,- per deelnemer kosten. De lessen zullen plaatsvinden in Weesp op de locatie van Kind en Co. inschrijven kan voor 14 april. Mail voor meer informatie naar: marco@degooischemuziekschool.nl of bel naar 035-6936596. 

Speciaal kennismakingsaanbod

Om de laatste plekken in de roosters van docenten op te vullen heeft de muziekschool bedacht om een LAST MINUTE AANBIEDING uit te schrijven. Geinetersseerden kunnen hiermee 5 individuele lessen volgen op een instrument naar keuze. Voorwaarde is dat de lesserie gestart wordt in de maand mei. De kosten voor 5 lessen bedragen slechts € 50.


MEIVAKANTIE!!
Ook De Gooische Muziekschool heeft meivakantie, maar helaas loopt deze vakantie niet met alle schoolvakanties gelijk.
Wij geven GEEN les van 20 april tot en met 3 mei. Wel zijn er lessen op vrijdag 18 april (goede vrijdag) en op maandag 5 mei (Bevrijdingsdag). Op zaterdag 19 april zijn er ook gewoon lessen.
 


Het reguliere aanbod aan muzieklessen waar iedereen zich voor kan aanmelden. Gitaar, Viool, Zang, Trompet, Saxofoon, Klarinet, Slagwerk, Cello, Accordeon, Dwarsfluit, Blokfluit, Piano en Keyboard. Alles is mogelijk. Ook voor kinderen die zich willen ontwikkelen op het gebied van acteren, zingen en dansen is er een plekje bij De Gooische Muziekschool en onze grote musicalafdeling. 

Er kunnen muzieklessen gevolgd worden in Bussum, Naarden, Weesp, Laren, Huizen, Eemnes en Muiden. Heb jij geen tijd om naar een van onze locaties te komen, maar wil je toch muzieklessen volgen? Klik dan hier voor meer informatie. Daarnaast is het ook mogelijk voor alle leeftijden om lessen te volgens op de Popschool van De Gooische Muziekschool. Kinderen, tieners en volwassenen kunnen individuele- en groepslessen volgen voor gitaar, drums, toetsen en zang zodat zij daarna kunnen doorstromen naar een popband of eventueel zelfs naar het conservatorium. [Meer informatie].

Wil jij ook leuke muziek, dans of musicallessen? Dan ben je bij De Gooische Muziekschool zeker op het goede adres. Wij heten jou dan ook van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen of een aantal proeflessen te volgen tijdens het nieuwe seizoen. Voor meer informatie hierover kan er contact opgenomen worden met de Administratie. Zij zijn aanwezig op werkdagen van 09.30 tot 17.00 uur. Bel naar 035-6936596 of stuur een mailtje naar info@degooischemuziekschool.nl. Ook kan je altijd terecht op onze Facebookpagina.   

 


De Gooische Muziekschool

Hieronder de komende activiteiten/evenementen: