De Gooische Muziekschool
Advertentie

Proeflessen

Privé-lessen

Deze lessen zijn ingesteld om nieuwe leerlingen over een langere periode te laten ervaren wat er bij privé-onderwijs komt kijken. Na de eerste les, de kennismakingsles, zijn er nog 9 proeflessen die u/uw kind volgt om te kijken of de cursus bevalt. De leerling kan de cursus, die in principe voor het gehele cursusjaar wordt aangegaan, beëindigen maar moet dit schriftelijk vóór de laatste proefles aan de administratie mededelen. Telefonische annuleringen worden niet geaccepteerd. Het verschuldigde lesgeld bedraagt, bij het correct opzeggen van de cursus, de 10 lessen plus inschrijfgeld.

Groeps- en duolessen instrumentaal

Deze cursus bestaat uit een serie van 15 lessen. Tijdens deze periode kunnen de deelnemers en docent bekijken of de groep goed samengesteld is. Na de 15e les worden de groepen opnieuw ingedeeld. Of er nieuwe groeps- of duolessen ontstaan is afhankelijk van de deelnemers, dit is dus niet zeker. De muziekschool benaderd de deelnemers voor de 15e les of men verder wil naar de vervolgserie en in welke vorm.  

Groepslessen overige

Voor groeps- en duolessen gelden 3 proeflessen. Indien de cursus niet bevalt, kunnen leerlingen nog stoppen voor de 4e les. De leerling kan de cursus, die in principe voor het gehele cursusjaar wordt aangegaan, beëindigen maar moet dit schriftelijk vóór de vierde les aan de administratie mededelen. De leerling ontvangt dan een rekening voor de drie proeflessen.